![]() |
Prahovanie - Verzia pre tlač +- Matlab fórum (http://matlab.sk) +-- Fórum: Matlab (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Matematika, štatistika a optimalizácia / Math, Statistics, and Optimization (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Téma: Prahovanie (/showthread.php?tid=27) |
Prahovanie - patrick90 - 03-04-2013 11:58 Zdravím, potreboval by som pomôcť s hľadaním prahu, ide o to že mám maticu, dajme tomu 128*128 a každý prvok má pridelenú hodnotu v rozsahu približne -200 po 900, vždy je ten rozsah iný.Môj algoritmus pracuje na princípe porovnávania jednotlivých hodnôt matice s nejakou hodnotou, a toto vykonáva dovtedy až kým sa počet prvkov menších ako prahová hodnota nerovná polovici (128*128)/2 -čiže presne polovica prvkov padne pod a polovica nad prahovú hodnotu. Toto mi takto funguje avšak doba výpočtu je strašne zdĺhavá, a niekedy mi to prahovú hodnotu ani nenájde (nechápem prečo) vedeli by ste nejaký iný spôsob? RE: Prahovanie - duroL - 03-04-2013 13:18 Ahoj Ja som to mozno nepochopil spravne .... Tak skus taku malu ukazku, ktora je to najpomalsie co ma napada. Kód: clc Duro |