Matlab - pomoc s úlohou
|
04-04-2017, 16:18
Príspevok: #1
|
|||
|
|||
Matlab - pomoc s úlohou
Ahoj,
jsem studentem VŠ, obor Řízení Procesů, zaměření na automatizační řízení. Na vysokou školu jsem šel bohužel z gymnázia, atak nemám ještě dostatečně vyvinuté programovací myšlení. A proč sem vubec píšu? Dostali jsme dokončit úlohu v programu MATLAB, se kterou už dva dny nedokážu pohnout. Našel by se tady nějaký dobrák, který by mi s úlohou pomohl? zadaní úkolu zní následovně: 155887 program má vypsat četnost čísel v cifře cetnost cislice 1 = 1 cetnost cislice 5 = 2 cetnost cislice 8 = 2 cetnost cislice 7 = 1 dostali jsme holý základ programu, který vypadá takto(viz. obrázek "ukol.jpg"). našim úkolem je dopsat funkci s názvem "cetnosti". Pokud se podobné příspěvky sem nehodí, omlouvám se za spam. Pakliže by se zde nenašel nikdo, kdo by s úlohou byl schopný pohnout, neměl by někdo alespoň pár rad odkud se Matlab učit? Na netu jsem našel pouze pár přednášek z vysokých škol, z kterých se toho moc nenaučím. Ideální by pro mě bylo nějaké CZ MATLAB forum, nebo něco podobného. Za všechny odpovědi předem děkuji! |
|||
04-07-2017, 20:03
Príspevok: #2
|
|||
|
|||
RE: Matlab - pomoc s úlohou
Zdravim
Bolo treba pozmenit sprintf riadok... Plus nie je to elegantne riesenie, ale funguje. Pripadne uploadnite finalne riesenie.. vdaka edo |
|||
|